Velkommen til bloggen min!

Altså, jeg er ganske lang dame, 178 minst, og har ganske store føtter. Vel, ikke veldig store, 40 bruker å passe bra. Men føttene er smale, og sandaler der tærne ikke glider utenfor og tøtsjer bakken hadde vært veldig fint å finne. De fleste sko er konstruert med bredere fotreimer jo større størrelse, og sånne sandaler med spenner er jeg litt lei. Du vet, sånne som ser ut som barnesko for 2-åringer er sikkert veldig gode å gå i, men er man 40+ (middelaldrende er liksom et veldig latent ord og minner meg om rullatorer og gebiss) så er det ikke de sandalene som fremhever beina mest liksom. Ettersom jeg befinner meg veldig mye i Stockholm så tenker du kanskje at det må være det letteste i verden å finne akkurat de sandalene jeg fantaserer om, men det kan jeg si med en gang at det er det ikke. Jeg drømmer om å finne sånne wedgesandaler, slike som barbiedukkene hadde på 70-tallet. De er fine. Barbie har nok påvirket meg mer enn jeg vil innrømme. Ikke bare Barbie bruker wedge, her om dagen la jeg merke til at det må være favorittskoene til de tiggerne som går med lange fargerike kjoler i rosa og lilla, men det forsterker jo bare min overbevisning om at det er veldig gode sko å gå i hele dagen lang. De skulle aldrig orket å staple omkring i høye stilletthæler, og joggesko er ikke fint til kjole.

Så, tips meg gjerne om du finner wedgesandaler som har: 6 (maks 7 cm) hælhøyde, åpen tå men ikke for bred, gjerne svart for det passer til alt. Jeg mener, jeg kan ikke kjøpe en farge for hvert plagg, det blir for mange sko og det har jeg ikke plass til engang i min lille leilighetskrutt.

Wedgesandaler fra Tommy Hilfiger. Veldig praktisk farge, her kan jeg ha hvite, beige, svarte, rosa og marineblå klær til. men så var det hælhøyden da…
Wedgesandaler i røtt, blått og hvitt. Veldig preppy men åååh så fine. Men de hælene da, jeg klarer jo ikke balansere meg opp på disse.

Skrevet av

Turid Färnlöf

40+ dame i Stockholm som blogger om interiør, helse, sko, mote, storbyliv og det å være mamma til to tenåringer på halvtid.

Én kommentar til «Velkommen til bloggen min!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.